Recensioner

.
Recensioner från vintern 2017/2018:
.
"Hej Johan. Allt är som vanligt jättebra i ert hus , internet funkar utmärkt och allt är bara bra som vanligt, det blev väldigt bra med målningen och dom nya sakerna i huset. Med vänlig hälsning, Mats" Familjen Johannesson, Malmö, Hus S20, TDV3. 
.
"Hej.  Här kommer hälsningar från oss. Vilket fint hus ni har, vi trivs verkligen. Allteftersom dagarna går upptäcker vi mer och mer av området med vår Sareng. Mvh, Gustav"; "Hej, Återigen tack för att vi fick hyra ert fina hus. Det har varit 2 veckor med härliga upplevelser som ger mersmak, Mvh, Gustav" Familjen Lindhe, Helsingborg, Hus S20, TDV3, Oktober 2017
.
"Hej Johan, Nu har jag läst all info som jag fick av dig under dagen och kan säga att jag aldrig har varit med om att någon någonsin har gett mig så bra information i samband med en resa som jag får av dig nu! Du har verkligen tänkt på allt som man kan undra! Det är beundransvärt och jag kan bara inte låta bli att kommentera det!!!"; "Hej Leif och Johan, Hälsningar från Ban Phe! Vi har det jättebra här och alla i familjen är jätteglada att vi kom i kontakt med er! Allt fungerar utmärkt och det är precis den typen av semester som vi hade önskat oss. Dream Village blir därför vårt tredje smultronställe!!! Varma hälsningar från Theo, Toni och Marieta" Familjen Tonerva, Grycksbo, Hus J2, TDV2, Oktober 2017
.
Recensioner från sommaren 2017:
.
"Hej på er. Vi har nu kommit hem till Sverige igen och är redan tillbaka på jobbet. Jag ville bara tacka för all hjälp vi fått inför och under våran Thailands resa. Vi har haft det jättebra. Allt var bra, huset, området, restaurangen, transporterna, ja allt helt enkelt. Tack för att ni bidrog till en trevlig semester. Hoppas ni får en fortsatt fin sommar. Med vänlig hälsning
/Karin" Familjen Rindhoff, Linköping, Hus J11, TDV3, Juli 2017
.
"Hej Johan! Allt är superbra här. DOW är såååå fantastiskt mot alla gästerna här. Ni har verkligen en pärla. Barnen älskar henne och hennes mat. All personal är så professionella och lätta att göra med. Huset är verkligen jättefint. Vi vill inte lämna....Men kommer garanterat boka här igen nästa gång vi åker till Thailand." Familjen Scharnke, Nol, Hus S23, TDV3, Juni 2017.
.
"Hej Johan. Det är toppen här. Dock har vi ett problem:).... dagarna går så jädrans fort:). Tack för din hjälp med skjuts, moppe och allt:)." Familjen Guilotte, Vallentuna, Hus J9, TDV3, Juni, 2017.
.
"Hej! Allt med huset är vi jättenöjda med samt området och personalen som arbetar här. Jättefint ställe som vi kommer att rekommenderar till folk vi känner. Tomas med familj" Familjen Eriksson, Njutånger, Hus S32, TDV4, Maj 2017.
.
.
Recensioner från vintern 2016/2017:  
.
"Hej, tack för all hjälp, grym service från din sida, har summerat resan och allt var toppen. Tack för bra tips, vi gjorde nog allt!! Vi återkommer. Hälsningar Torbjörn" Familjen Krüger, Växjö, Hus S8, TDV1, Mars 2017.
.
"Fantastiskt!!!! Så härligt vi har det. Ett underbart område, lugnt och avslappnat precis som en semester ska vara. Huset är perfekt så vi har absolut ingenting att klaga på. Framför gärna detta till husägarna." Familjen Karner, Eslöv, Hus S14, TDV3, Mars 2017
.
"Hej. Nu reser vi hem till Sverige. Vi har trivts kanon i huset i år igen. Vi kommer nog höras igen, vi pratar om nästa resa om 2 år. Mvh, Robban" Familjen Andersson, Älvkarleby, Hus S14, TDV3, Mars 2017
.
"Hej! Svårt att säga annat än att vi har det fantastisk. Mycket trevligt på TDV och helt perfekt läge på huset i förhållande till restaurant och pool. Har tagit oss an lite tips som du och kompisar har delat med sig, och har toppen dagar här. Kommer rekommenderas till flera." Familjen Skoglund, Östersund, Hus S20, TDV3, Mars 2017
.
"Hej! Vi har haft det alldeles superbra! Transfern var toppen både dit o hem, lysande resturang på området! Rent o fint. Trevliga människor o superbra hus! 10 av 10! Tack!" Familjen Flood, Karlskoga, Hus S35, TDV4, Februari 2017
.
"Det var FANTASTISKT på TDV. Det enda vi har att anmärka på var insektsinvasionen första natten men det åtgärdades och kom inte tillbaka. Underbart område, restaurang, personal, pool, väder, stränder. Sarengen användes flitigt för att besöka stränder, marknader och andra utflykter. Svärföräldrarna är också mycket nöjda de hade det lugnt och skönt på TDV2. Tack än en gång för riktigt bra support!! Vi kommer garanterat åka tillbaka till TDV." Familjen Fröjdlund, Dalsjöfors, Hus S25, TDV3, Februari 2017.
.
"Hej! Här är allt bra och vi trivs! Jättefin resort och trevliga människor, värmen kan man ju inte klaga på heller... :)  Vi har varit på marknad ikväll och imorgon ska vi och kolla in Kim beach. Ha det bra!" Familjerna Jakobsson/Backlund, Jakobstad Finland, Hus E11 & E12, Februari 2017 
.

"Hej!! Vi vill tacka för all hjälp och för alla tips vi fått. Fungerade perfekt med Mr. Wong!! Har haft det helt underbart och allt har fungerat över förväntan. Skulle det vara så att vi åter igen väljer att tillbringa semester i Ban Phe så bli inte förvånad om vi hör av oss. Åter igen, tack för allt och må väl. Mvh. Anders & Maria" Familjen Gustavsson, Hus J2, TDV1, Januari 2017.
.
"Hej hej. Hoppas allt är bra med dig. Här i Ban Phe är det suveränt, bra väder, go mat och trevliga utflykter. Det är även en festival inne i stan så det är en stor marknad varje dag nu i veckan, så det är trevligt." Familjen Hällegård, Hus S17, TDV3, Januari 2016
.
"Hej Johan! Vi har nu kommit hem från en mycket bra semester och vill bara återkoppla lite till dig/er. Huset, anläggningen, personal och platsen var super!! Allting fungerade jättebra och vi kommer gärna tillbaka någon gång i framtiden." Familjen Rasmusson, Malmö, Hus J16, TDV4, Januari 2017.
.
"Hej Johan! Jag ligger just nu på en solbädd på Kims beach och kan inte annat säga än att vi har det mycket bra. Huset är perfekt, härligt med så nära till både mat och bad. Vi har inget att anmärka på så här långt :-)   Tack!" Familjen Ekblad, Malmö, Hus S20, TDV3, Januari 2017.
.
"Hej Johan. Tack för denna gång, fem Chang av fem möjliga! Vi vill gärna boka plats för julen 2018/19 (om nästan två år alltså)." Familjen Åberg, Linköping, Hus J8, TDV2, December 2016


Halloj Johan, Tack för allt för denna gång. Allt funkade bra, vi är nöjda. Kontaktar dig gärna igen om vi skall iväg till hösten." Familjen Sasi, Onsala, Hus S13, TDV3, Januari 2017
.
"Hej! Nu börjar semestern lida mot sitt slut och vi är supernöjda precis som förra året. Vi undrar redan nu om det finns ett hus ledigt 14 dec-7 Jan? Om vi får chans att önska så vill vi helst bo på TDV4" Familjen Spano, Järfälla, Hus E11, TDV4, December 2016.
.
 
"Hej Johan! Vi har nu varit hemma en vecka, efter en super härlig semester på TDV3. Kommer verkligen rekommendera det här stället till andra. Superfina hus och jätte trevliga människor på området. Perfekt ställe för två barnfamiljer. Vi var ganska ofta själva i poolen på dagarna, på eftermiddagen ramlade det in folk som kom från stranden. Och för att inte prata om maten hos Dow. Vi åt nästa alla våra luncher och middagar där. Dom är supertrevliga där i restaurangen också, skojade och lekte med barnen. Tack för all din hjälp innan och under semestern. Väldigt mycket bra info gav du oss. 
Wongs beach, Koh Samet, Marknaderna, Sköldpaddsön, Paradisön, Classic Forest badland och restaurang är några ställen vi han besöka. Barnen var förtjusta! Enda vi kan tycka är ett minus, är att 3 veckor gick alldeles för fort, vi hade gärna stannat ett tag till!" Familjen Lundh, Ånge, Hus S14, TDV3, December 2016
.
Hej Johan. Vi är nu hemkomna från Thailand. Vi har uppenbarligen haft tur med vädret till skillnad från många andra som varit i Thailand under jul och nyår. I Ban Phe hade vi mulet våra två sista dagar och regn en natt.
Jag vill å min, min frus och min dotters familj tacka dig för den utmärkta service du givit oss. Den information som du levererat till oss har varit till mycket stor hjälp. Personalen vid TDV har varit väldigt hjälpsam om det funnits behov av hjälp. Dows restaurang var en mycket positiv upplevelse. Vi har ätit på många många restauranger under vår vistelse men ingenstans har maten haft den höga kvalitet som hos Dow. Att personalen dessutom lyckas att skapa en väldigt "familjär" stämning gör inte saken sämre. Kajsa kommer sannolikt att höra av sig till dig för samtal om bokning jullovet 2018-19. Vi har förstått att det gäller att vara ute i god tid." Familjen Eva och Pontus Larsson, Hus S21, TDV3, December 2016.
.
Hej Johan. Vi hade en underbar semester och är ytterst tacksamma över all hjälp och info vi fått av dig! Vi träffade även flera trevliga familjer som varit där innan och som visade oss många saker. God fortsättning och Gott Nytt År!" Familjen Funkenberg, Göteborg, Hus E1, TDV2, December 2016.
.
"Hej Johan! Vilket fantastiskt hus i ett fantastiskt område!! Vi har hunnit avverka dag fyra och solbrännan börjar synas ordentligt   :-)" Familjen Björkman, Örebro, Hus S20, TDV3, December 2016.
.
"Hej. Allt är verkligen till belåtenhet, vilket paradis!" Familjen Augustsson, Hus S20, TDV3, November 2017.
.

"Hej Johan. Nu har vi varit här en vecka. Området är fantastiskt och huset är jättefint!" Nilsson/Falck, Hässelby, Hus E13, TDV4, November 2016.

"Hej, Vill bara säga tack för allt. Vi hade en fantastisk vecka hos er. Vi kommer tillbaka :) Hälsningar från familjen Furu" Familjen Furu, Rönninge, Hus S20, TDV3, November 2016
.
"Hej Johan! Ville bara maila dej och säga att vi kommit fram till huset. Underbara människor som tog emot oss här på resorten! Det är mysigt och väldigt trevligt folk i restaurangen!" Familjen Söderström, Hus S25, TDV3, Oktober 2016
.
Recensioner från sommaren 2016 (s.k. "regnperiod"):
.
"Kom igår och är sååå nöjda! Restaurangen är toppen! Helt underbar personal! Och maten är bara så god!" Familjen Lahtinen, Tierp, Hus S20, TDV3, Juni/Juli 2016.
.
"Hallå! Vi har det helt fantastiskt. Jättehärlig plats och supermysiga människor speciellt Jack och Dow. Dom är helt underbara. Vädret är helt perfekt när man har med barn, det regnar lite då och då men det är bara skönt. Vi ligger på Kims Beach nu och har det helt topp. Tack för all info det har varit till stor hjälp. //Isabell" Familjen Nordström, Strömstad, Hus S14, TDV3, Juni 2016.

Hej! Allt har fungerat bra och vi har varit jättenöjda. Hälsningar, Stefan." Familjen Nyberg, Gävle, Hus S14, TDV3, Juni 2016.

"Hej hej från ett varmt Thailand! Vi har det alldeles underbart! Kom tillbaka till huset idag efter två nätter på Ko Samet, jättefint där! Idag har det varit extremt varmt så middagen äter vi just nu  på O'Learys, där dom har AC   :-)   Huset och området motsvarar alla förväntningar och vi blir väl omhändertagna då det bara är vi där. Några regnskurar och åska har vi haft men det har inte gjort något   :-)  Planerar en shoppingtur någon av dagarna och kanske ett par dagar till på Ko Samet. Hälsningar Anna" Familjen Yttervall, Falun, Hus E13, TDV4, Maj 2016
 
Recensioner från vintern 2015/2016:                                                                                                                 
"Hej! Jag kan säga att att är perfekt! Många tummar upp! Huset är underbart. Allt fungerar som det ska, vi har absolut inget att klaga på. Vi älskar det och planerar redan nästa år. Då blir det ev lite längre och äldsta sonen får gå i skolan här. Hit ska vi igen, det kände vi redan första kvällen.." Familjen Cangemark, Trekanten, Hus S20, TDV3, Mars/April 2016
.
"Halloj! Vi är på plats i huset och allt har funkat klockrent med transfer och hjälp vid ankomst. Grymt bra! Lättsam anläggning med Dows restaurang vid poolen. Sarengen är vinglig men har idag tagit oss till Kims beach och vi har handlat på Marco Food service och kört tillbaka i mörker. Tack för grym service. " Familjen Axelsson, Östersund, Hus S15, TDV3, Mars 2016
.
"Vi har det kanon. Axlarna har sjunkit dryga decimetern. Så himla skönt med värmen. Tipset om Kim/ Happybeach tackar vi för. Fin strand. Tänkte ta en tripp till Ko Samet nästa vecka." Familjen Hägglund, Näsviken, Hus E11, TDV4, Mars 2016.
.
"Hej Johan, Jag vill bara tacka för all information vi fick innan vi åkte, var till stor nytta men även hjälpen med att boka taxi och framförallt för att du förmedlade kontakten vilket gjorde det möjligt för oss att hyra hus på TDV4. Vi är nu precis hemkomna och är såååå nöjda! Huset och området var toppen, omgivningarna och stranden likaså. Vi hoppas verkligen att vi om något år kan resa tillbaka. Så åter igen, stort tack!" Familjen Olvenius, Linköping, Hus S32, TDV4, Februari 2016.
.
"Nu har vi varit tillbaka hemma ett tag sedan vår månad i Thailand.  Allt var verkligen bra där :-). Stort tack för hjälpen med allt. Vill även passa på att fråga dig om att hyra ett hus i TDV3 i 1 månad runt mitten jan -17 ->mitt feb."  Familjen Fäldt, Vänersborg, Hus S22, TDV3, Februari 2016.
.
" Hej! Det var en fantastisk semester som vi får leva länge på. Det var så spännande att se Thailand och komma nära deras kultur, för det var inte överdrivet med turister där heller. Allt flöt på bra, och vi drömmer oss tillbaka. Tror aldrig två veckor gått så fort tidigare. Vi vill gärna åka tillbaka, och vi får se när/om vi får möjlighet till det. Det är svårt/omständigt att få ledigt från skolan för barnen speciellt högstadiet. Tillbaka till Thailand vill vi definitivt! Vi tackar dig för all hjälp omkring resan, det betydde mycket. Boendet var vi jättenöjda med och det var väldigt bra att ha restaurangen så nära med den trevliga personalen. Tyvärr hann vi ej säga "hej då" till dem. Mrs Dow hade dödsfall i familjen och stängde därför restaurangen i 5 dagar, det var då våra sista dagar där. Vi återkommer gärna när vi får möjlighet. Stort TACK!!!!" Familjerna Malmström, Johansson och Axelsson, Skövde, Hus S20, S25 och E8, TDV3, Februari 2016.
.
"Hej! Vi har nu kommit till ro och allt är underbart här i huset. Ett fantastiskt ställe som är finare i verkligheten än på bild." Familjen Trieb, Åhus, Hus J13, TDV4, Februari 2016
.
Hej Johan! Vill bara tacka Dig för allt Du har fixat för vår resa till Ban Phe. Allt har fungerat från början till slut. Härligt boende, härligt väder, ja nog den bästa vistelsen hittills i Thailand. Vi får anledning att återkomma till dig senare i vår och boka ett nytt boende nästa år. Då kanske vi blir 6 personer. Tack så länge i alla fall, vi hörs. Hälsningar Affe." Familjen Strömberg/Andersson, Fjärdhundra, Hus J14, TDV4, Februari 2016.
.
"Hej. Vi har det oförskämt bra. Allt är och har varit toppen!" Familjen Wasberg, Västerås, Hus S14, TDV3, Februari 2016
.
"Vill bara skriva till dig att vi är oerhört nöjda med vår resa. När vi hyrde så hade vi funderingar vilket som var bäst TDV 3 eller 4. Vi väljer TDV4 om vi åker igen. Mycket lugnare och större pool. Valfritt om man vill sitta i resturangen om man vill ha mer folk omkring sig. Om vi inte hade haft Sareng alla dagar så hade vi nog inte trivts så bra. FRIHET att göra vad man vill när man vill. Mycket tack för din service. Kanon." Familjen Johansson, Hörby, Hus J13, TDV4, Januari, 2016
.
"Vi har det bra, huset och omgivningarna är fantastiska! Tyvärr är 3 av 4 barn sjuka, och har varit sen vi kom. Feber, hosta och förkylda. Men i övrigt är allt toppen. Vi kör runt på vår sareng och njuter av livet." Familjen Elm/Karlsson, Kalmar, Hus S26, TDV4, Februari 2016

"Hej. Här är det härligt och just nu är vi på en liten 2 dagars utflykt till Koh Samet. Transfern fungerade bra och vi trivs fint i huset!" Familjen Bäcklin, Piteå, Hus S20, TDV3, Januari 2016
.
"Hej. Jag ville bara tacka för en trevlig vistelse i husen. Allt funkade jättebra!" Familjerna Valnell & Jandall, Spånga, Hus J15 och J16, TDV4, Januari 2016
.
"Hej Johan! Idag åkte vi från Koh Samet till huset på TDV4, fantastiskt hus och området är jättefint. Dow tog emot oss med öppna armar och långa kramar. Fantastiskt att hon kom ihåg oss trots att två år har gått!" Familjen Wallerström, Stallarholmen, Hus S26, TDV4, Januari 2016 
.
"Hej!! Nu är det vår sista dag här i Thailand och vi vill tacka för allt!!      Det har verkligen varit toppen :)" Familjen Spano, Järfälla, Hus S20, TDV3, December 2015
.
"Hej Johan, Vi har det underbart från första stund!! Allt funkar hur bra som helst och vi bara njuter. Tack också för all bra information vi fick innan vår resa, har varit guld värd!!" Familjen Josefsson, Åsa, Hus E2, TDV2, December 2015
.
"Allt är fantastiskt! Det här har du fixat bra   :-) " Familjen Longard, Västra Frölunda, Hus E13, TDV4, December 2015
.
"Det var hur bra som helst även denna gång. Trodde först det skulle vara en nackdel att bo en bit från restaurangen men det var inga problem alls, åt vi hos Jake & Dow på kvällen så gick vi tillbaka när kidsen var trötta o tog med någon god drink att avnjuta på terassen. Ha de gött och Gott Nytt År!" Familjen Månsson, Hässleholm, Hus J15 & J16, TDV4, December 2015
.
"Allt är bra med oss, och allt är till belåtenhet!   :-) " Familjen Olsson, Västerås, Hus S14, TDV3, December 2015

 

"Nu trivs vi så bra i området så jag undrar bara hur det ser ut med att hyra detta eller något annat hus fram till den 16/12" Familjen Grund, Slite, Hus S24 & S25, November/December 2015.
.
"Hej! Vill bara tala om att vi är på plats och allt är toppen! Folk är jätte trevliga och anläggningen är mycket fräsch! Kan tänka oss att köpa eget här!!!!" Familjen Thide, Billingsfors, Hus S14, TDV3, November 2015.                                
"Allt e kanon som vanligt! Inget att klaga på!" Familjen Magnusson, Uddevalla, Hus S20, Oktober 2015.                                             
                                                                                                                                                   
"Hej nu är vi framme i huset. Allt är mycket fint och rent här. Ser fram emot 2 härliga veckor. Mvh, Paul" Familjen Vanil, Södra Sandby, Hus S14, Oktober 2015.                                                                                                                
Recensioner från sommaren 2015 (s.k. "regnperiod")

"Vi har det toppen :) Tv'n funkar inte men vi har meddelat Patrick. Vädret är ju som det är i mitten av september men vi hade inte räknat med annat heller. Maten är grym o vi har träffat så trevliga människor :)   Vi har hyrt sareng o tar oss runt! Som sagt vad: Vi har det toppen!" Familjen Öhman, Hus J 02, TDV1, September 2015

"Det var en kanonsemester, sol, bad och ytterst lite regn trots 4 veckors semester i juli, mitt i regnperioden. Det regnade ungefär 3-4 dagar i mitten, men efter det var det fint igen! Vi anser att TDV levde upp till förväntningarna, och att restaurangen var öppen var självfallet en bidragande orsak. Husen var i gott skick och generöst utrustade. Vi är nöjda som få, med området i helhet och husen i synnerhet" Familjen Bohlin, Hus S22 och S23, TDV3, Juli 2015. 

"Hej Johan. Vi har haft det otroligt bra och vi har inget att klaga på och allt har varit toppen. Husen är grymma och har allt man behöver, området är bra och det kommer att bli ännu bättre med golfen för då har man lite mer att göra dag/kväll. En sak som ni bör tänka på är att ni bör informera era gäster om när Dow och Jake har stängt restaurangen,  för hade den varit stängd så hade vårt betyg sjunkit ganska mycket, de är fantastiska. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka." Familjen Malmkvist, Upplands Väsby, Hus S14 & S15, TDV3, Juli 2015 

Svar: Restaurangen är normalt öppen måndag-lördag hela vinterhalvåret 15:e oktober-15:e april. Under lågsäsongen är den öppen 20:e juni-31:e juli så länge det finns tillräckligt med gäster, det beror alltså på kundunderlag. I år var den öppen samtliga dessa veckor.

"Hej! Vi har allt haft det bra, trots ganska mycket regn i juni, mer än normalt för regnperioden. Vad vi är mycket glada över är att Dow och Jake är här och haft öppet sedan andra dagen vi kom! Större portioner mat nu med tycker jag. Sedan har Wangborn öppet, och Kims beach, vi har oxå varit inne på O'Learys som inte hade öppnat sist, god mat, lite dyrare. Billigaste restaurangen med jättegod enbart thaimat är nyöppnat och ligger precis där man svänger in till TDV3. Vi åt 8 portioner mat, 3 stora Chang öl och 5 läsk för 570 Baht! Helt otroligt!" Familjen Sundelin, Uddevalla, Hus S22 & S20, TDV3, Juni 2015

 

Recensioner från vintern 2014-2015
 

"Allt är hus bra som helst! Vi är otroligt nöjda. Vi kör Sareng varje dag och utforskar nya ställen. Finns mycket att göra och huset och området är kanon. Har inget att klaga på och min bästa Thailandsupplevelse hittills. Du har bidragit med mycket service och hjälp." Familjen Näslund, Ånge, Hus S14, TDV3, Mars 2015

"Jodå, det har vart kanon i Ban Phe. Vi lär hamna där igen. Extra plus för boendet, bra standard. Extra plus för den välskötta och rena poolen. Extra plus för Jake och Dow i restaurangen. Alltid fantastisk service, billig o god mat. Litet minus för att de glömde byta våra sängkläder vid städningen.(menmen, det var ju också bara det..) Tack för all hjälp med beskrivningar , bra ordning på transport och alla småtips.(o kartor)" Familjen Sasi, Onsala, Hus S25, TDV3, Februari 2015

"Hej Johan! Vi har det fantastiskt tack! Allt har dock ett slut och vi åker mot Bangkok efter lunch 12/2. Vi är glada över att ha inlett VABruari med en rejäl dos D-vitamin och saltvatten. Hoppas det hjälper oss när vi kommer hem också.." Familjen Nylander, Mariefred, Hus S11, TDV2, Februari 2015

"Tjena! Nu är vi åter i kalla tråkiga Sverige. Semestern har varit underbar med en otroligt bra organisering från dig. Bilbarnstol i bilen som hämtade, kompendiet om Ban Phe med alla bra tips. Super!!!" Familjen Blomqvist, Enskede, Hus J14, TDV4, Januari 2015

"Hej Johan! Jag undrar om vilka hus som är lediga i jaunuari 2016, och då planerar vi stanna 3-4 veckor. Önskemålet vore samma hus som idag, dvs E14 och E13. Vi stortrivs här nere. Verkligen Thailand Dream Village!" Familjerna Roberts och Lindström, Höör/Trelleborg, Hus E13 och E14, TDV4, Januari 2015

"Hej, vi har det kanon. Huset är jättefint och restaurangen har fantastiskt god mat" Familjen Kumar, Göteborg, Hus S25, TDV3, Januari 2015

"Hej Johan. Vi har haft det toppen i TDV1. Var väl lite skeptisk först med tanke på avsaknad av restaurang samt mindre pool än på TDV3, men kan meddela att detta ändrades snabbt. Det var precis som du sa lugnare och det var nästan jämt tomt vid poolen så ibland kändes det som man hade området för sig själv. Vi gav oss ut på längre turer med Sarengen, tror det blev drygt 50 mil på dessa tre veckor. Besökte Little Forest ett par gånger, övernattning på Ko Samet samt vi hittade en underbar lugn strand bortanför Mae Phim. Var en liten restaurang och enbart drygt 10 parasoller. Du får hälsa Fredrik och tacka för ett fint hus." Familjen Edlund, Sandviken, Hus S8, TDV1, Januari 2015

"Hej Johan. Det var toppen! Allt fungerade jättebra. Vi är jätte nöjda. Skönt att det inte är så exploaterar som Phuket. Roligt att upptäcka omgivningen med Sarengen. Längtar redan tillbaka" Familjen Beijer, Linghem, Hus J2, TDV1, December 2014
.
"Vi hade det toppen! Huset och omgivningarna är fantastiska! Vi hade mycket hjälp av Dow på restaurangen, hon lyfter området och semestern till det yttersta" Familjen Branje, Hus S15, TDV3, December 2014"
.
"Hej! Vi trivdes fantastiskt bra i erat hus och hade ingen längtan tillbaka Safir Village. Allt funkade kanon och de som jobbade i receptionen var riktigt hjälpsamma. Så vi hade en härlig semester och lär säkert höra av oss igen.
Mvh Janne" Familjen Larsson, Luleå, Hus S8, TDV1, December 2014

"Hej Johan. Vi har haft det kanon. Det är ett jättefint hus. Vi hade bara problem med ac i master bedroom. Men det fixade dom snabb. Det började läcka vatten in ifrån den. Det vi tyckte var att det behövdes kompletteras lite glas och bestick. Annars var allt jättebra. Vi är jättenöjda med allt och all service vi fick där nere. Vi lär nog återkomma igen." Familjen Gustafsson, Boxholm, Hus S14, TDV3, December 2014

"Hej!!! Vi har det fantastiskt och vill inte åka hem! Har ju fortfarande en dryg vecka kvar i alla fall. Ikväll blir det Kims beach med nyårsfirande! Mvh Emelie" Familjerna Sundelin/Ströberg, Uddevalla/Tyresö, Hus S22 & E9, TDV3, December 2014.

"Hej Johan. Tyckte att det var bättre än förra gången. Kan bero på att man träffade mer folk på TDV3 än på TDV2 p g a att restaurangen ligger där.  Att restaurangerna nere vid vattnet var rivna och ersatta med friggebodar tycker jag inte gjorde så mycket. Nu provade vi aldrig någon av friggebodarna utan det blev andra restauranger istället. Kim&Wong och dom andra låg kvar och var same same. Det enda minuset är WiFi. WiFi kommer att spela en större roll när folk väljer vart dom skall bo och jag tror att husägarna får ta sig en funderare  på detta. Restaurangens Wifi räcker inte på långa vägar, att man enbart kan ha 5 st samtidiga användare funkar inte då smartphones idag kopplar upp sig  direkt den känner igen ett nät även om man inte använder luren och har då tagit 1 plats. Vill minnas det var liknande på TDV2. Så att sammanfatta det hela så tycker vi att det har varit mycket bra och att det är ett bra sätt att åka på semester på" Familjen Stelling, Hus S25 och J10, TDV3, December 2014.

(Kommentar från HyrahusiBanPhe.n.nu angående wifi: Många gäster tar med sig en icke operatörslåst Smartphone, köper ett thailändskt SIM-kort till den och laddar på internet via 3G, det kostar ca 150:-. Om man slår på Internetdelning på telefonen kan man använda den som router till andra enheter i familjen. Det kommer dras in fiber i husen, men i Thailand tar ju allting tyvärr lite längre tid än vad det gör hemma, det är därför osäkert när detta är klart.)

"Det har varit fantastiskt precis som förra gången! Vi far till Bangkok idag för vidare hemresa imorgon! Vi kommer säkerligen att återvända till era fina husområden! Tack för all hjälp med allt! Gott nytt år! Mvh, Malin" Familjen Carlsson, Vingåker, Hus S13, TDV3, December 2014

"Halloj Johan. Nu är vi på plats och allt är kanon, absolut inga problem att hitta transfern. Kanonhus måste jag säga & bra service på restaurangpersonalen. Ha det bäst i kalla Sverige, här är sjukt varmt." Familjen Magnusson, Uddevalla, Hus S24 & S25, TDV3, November 2014"

Recension från sommaren 2014

"Hejsan, Jag tänkte precis höra av mig just för att meddela att vi 'landat' och börjat komma in den nya vardagen. Vi är otroligt nöjda, med huset, området och det faktum att stranden är helt folktom. Vi har precis fått två sarenger levererade, och ska börja utforska omgivningarna lite mer imorgon. Återigen, stort tack." Familjen Göransson, Vällingby, Hus S14, TDV3, Juni 2014.

 
Recensioner från vintern 2013-2014
.
"Hej Johan! Vi har det fantastiskt bra, kan inte bli bättre. Solar, badar och äter en massa god mat här. Huset är helt underbart och jättebra service. Imorgon blir det Pattaya för lite shopping och på tisdag åker vi med Stikkan och snorklar." Familjen Westerlund, Mörbylånga, Hus S14, TDV3, April 2014.

"Hej Johan! Det börjar närma sig hemfärd och vi har haft tre härliga veckor här på villagen och i Thailand" Familjen Redlund, Hus S24, TDV3, Februari 2014.

"Vi hade det fantastiskt. Allt var bra. Barnbarnen fick många nya kompisar. Dow och Jake var underbara och hjälpsamma" Familjen Perttula, Oxelösund, Hus S22, TDV3, Februari 2014.

"Hej. Nyss hemkomna efter en härlig semester i Ert paradis!! Vill bara säga TACK !! Tack Johan för all utförlig information, Tack Gillis för att vi fick hyra ditt fina hus!! Vi är såå nöjda och allt fungerade helt perfekt, har redan nu börjat kika på resa nästa januari, vi hoppas vi får hyra hus av ER igen!! Återigen TACK." Familjen Vallin, Hus S20, TDV3, Januari 2014.
 
"Tjena Johan! Du hade rätt att det är perfekt för en barnfamilj! Trivs kanon i Pias hus. Tyvärr fick Noe hög feber så vi fick åka till sjukhuset! Det var halsfluss. Sverige har mycket att lära när det gäller sjukvård. Men nu är han på bättringsvägen igen så imorgon får det nog bli en stund på Kims beach. Dow som har restaurangen fixar och trixar med det mesta och vilken grym mat hon har! Vi hörs snart och härda nu ut därhemma i snön!" Familjen Berglund, Ystad, Hus S23, TDV3, Februari 2014.

"Vi har det hur bra som helst!" Familjen Liljevall, Hus J2, TDV1, September 2014-April 2015.
.
"Hej från värmen! Vi har det underbart, har inte haft ett moln på himmelen sedan vi kom. Vi börjar få koll på omgivningarna och älskar stället! Dow som har restaurangen här på området är fantastisk och hjälper till med allt! Vi har varit mycket på Coca Cola Beach som vi tycker är perfekt för barnen. Marknaden i ban phe var en upplevelse och vi ska dit imorgon igen, såå billigt och en massa krimskrams:) Vi hoppas nästan på en regnskur snart då det är jätte torrt här nu, det har varit flera bränder (det ska elda gräs el dyligt som sprider sig, snabbt!) här omkring som räddningstjänsten fått släcka (lite Kalle Anka räddningstjänst).. Klagar dock inte på det fina vädret!;)" Familjen Wallerström, Mariefred, Hus S14, TDV3, Januari 2014.
 
"Hej! Vi har det fantastiskt i ert underbara hus. Dow och de andra i restaurangen är väldigt hjälpsamma. Vi far runt med en sareng och upptäcker nya saker. Vi är nu på väg till koh samet för andra gången, då de ska skadedjursbekämpa området i morgon." Familjen Hjerten, Vallentuna, Hus J 12, TDV3, December 2013.
 
"Hej! Vi vill bara meddela att allt fungerar fint med huset som vi har hyrt av dig i TDV2." Familjen Persson, Järfälla, Hus S11, TDV2, December 2013
 
"Hej Johan. Vi har det jättefint. Huset är så fint och restaurangen jättebra! Vi har varit mycket i poolen och idag har vi varit på akvariet. Vi köpte en månads surf av holiday phone (happy). Vi använder våra telefoner som wifi router till datorn o ipaden. Vi hyr sareng av Jampa, hon är snäll. Vi har bästa läget, närmast restaurangen och poolen   :-)   Ingen hemlängtan här inte!" Familjen Salmi, Västerås, Hus S20, TDV3, December 2013
 
"Tjena Johan. Vi trivs kanon! Vi har inte haft något kanon väder men det kanske blir... Nu har jag och våra nya grannar ordnat så att vi kommer att se returen mot Portugal på en bar inne i Ban Phe! Tack för allt Johan, vi kommer att återkomma till dig framöver när vi vill ner på rekreation i Thailand!" Familjen Giös, Bro, Hus E2,TDV2, November 2013
 
 
"Hej, Det var fantastiskt, tackar som frågar :-) Allt funkade klockrent med transfers osv. Nu återstår det bara att lista ut hur man finansierar nästa resa. Åker gärna tillbaka och stannar längre." Familjen Nordlander, Hus S23, TDV3, November 2013
 
 
"Hej Johan!! Tack, vi hade det underbart. Lite långt till allt tyckte vi att det var, men annars trivdes vi bara fint. Människorna i Thailand är otroligt hjälpsamma och trevliga. Både tjejerna hos Jampas Massage och Mr Wong hjälpte oss en hel del." Familjen Pagnert, Axvall, Hus S13, TDV3, November 2013
 
"Hej, Vi hade det bra:-)   Det var lite långt till närmsta strand (som man kunde bada på) men vi hyrde moppe i två veckor så det gick hur bra som helst. Trevligt hus med trevliga grannar :-)   Sen måste jag säga att informationen från dig har varit exemplarisk! Tack så mycket så hörs vi säkert i framtiden." Familjen Lignell, Alingsås, Hus E2, TDV2, November 2013
 
 
"Hej, vi har inget att klaga på, vi blev förälskade i folket, maten, klimatet, ja typ allt ;) Hittade en favoritrestaurang på Safir Village, helt super samt TDV 3 naturligtvis! Delfinutflykten var jätterolig och vi chartrade en båt en dag för en ötripp... " Familjen Fagerberg, Finspång, Hus S11, TDV2, November 2013
 
"Hej Johan, Vi hade det bra och det var en annorlunda semester. Huset inget att klaga på förutom hörnorna på sängarna där man lyckades slå i benen. Trevliga grannar. Det var trevligt att Dao har tagit över restaurangen och serverade god o prisvärd mat samt att det blev lite liv o rörelse i området. Det var lite tråkigt att vara beroende av något transportmedel för att ta sig runt och inte bara gå ner o sätta sig på något ställe visserligen fanns det många restauranger men det blev ändå bara ett par som vi besökte. Vi hyrde en Sareng under hela tiden 1800 bth/vecka helt ok. Vi tyckte Wong var den trevligaste och mest tillmötesgående och han serverade jättegod fisk på sin restaurang. Han var ochså mest prisvärd när det gällde turer o utflykter. Klart godkänt! Transfern du hade ordnat fungerade perfekt och det fanns barnstol med. Vädret var 50/50 när det gällde sol och enl de som var där varje år så var det lite mer regn än vanligt under denna perioden. Vi avslutade i Bangkok på hotell Grand Centre Terminal 21 ett toppen hotell som varmt rekommenderas." Familjen Johansson, Trelleborg, Hus S15, TDV3, November 2013
 
 
"Hej hej! Måste säga att allt har fungerat över förväntan bra. Vi fick ett bra mottagande av "kvinnan i köket". Huset var perfekt och områdets lilla kök serverade jättegod mat och även frukost från klockan 10.00 till vår stora glädje. Vi tackar för oss och för god service." Familjen Fritze, Bangkok, Hus S13, TDV3, Oktober 2013
 
 
Recensioner från sommaren 2013:
 
"Hej Johan. Allt är toppen. Vi har kommit på plats, hyrt Sareng och varit på stranden. Väldigt fint här och bra väder. Vi trivs som tusan redan." Familjen Fredrik Callsén, Köpmansholmen, Hus S14, Augusti 2013

 "Sämre väder än väntat första veckan, typ helt igenmulet med mörka moln. Sen superhärligt! Vi var på tiger zoo, vilket var otroligt uppskattat av barnen, särskilt eftersom vi fick gosa extra länge med tigerungarna! Tyvärr åkte yngsta dottern på matförgiftning där och blev fruktansvärt dålig i två dygn. Nära att vi åkte till sjukhuset i rayong! Men nu mår alla bra igen. SpeedBoat till koh samed idag. Mardröm dit pga höga vågor, sen paradis. Området är väldigt trevligt och huset jättefint o fräscht. Pga allergier lagar vi mkt mat själva och saknade lite utrustning i köket som vi nu köpt till! Hittills ändå mkt nöjda! Stranden vid Luckys kitchen tycker vi bäst om som närmsta strand. Fyra och en halv dagar kvar. Blir nog koh samed igen o ev shopping i rayong." Familjen Sophie Hagman, Huddinge, Hus S14, Juli 2013

"Hej Johan! Vi har det fantastiskt bra....vilket fint ställe ;) Blir sugna på att köpa hus här också. De som jobbar här är sååå trevliga o goa, framförallt en tjej som heter Dao som jobbar på restaurangen. Allt är ju så enkelt i Thailand :) Tusen tack för all hjälp vi fått från dig, du är också fantastisk :)" Familjen Scharnke, Hus S20, TDV3, Juli 2013.

"Tänkte bara höra om vi kunde få hyra Birgittas hus ytterligare en vecka om det hade gått. Trivs jättebra och vi tar väl hand om huset kan du hälsa henne.behöver också lite tips från dig om vad som är värt att kolla på här nästa vecka. Tack så länge" Familjen Paul Olsson, Hus S15, TDV3, Juni 2013

Recensioner från vintern 2012-2013

"Hej Johan. Vi hade en underbar månad i thailand. En halv dags regn på hela tiden och 34 grader varmt. Ett stort tack till   "changnoi" Ulf som fixade router och resor. Vi saknade en takfläkt på uteplatsen så vi köpte en golvfläkt som vi skänkte till en thailänds familj som bor intill  dreamvillige när vi for hem. Annars var det toppen. Hälsningar Leif" Familjen Leif Eriksson, Hassmyra, Hus S20, TDV3, April 2013.

"Hej Johan! Vi har det kanon, mkt trevligt hus och område." Familjen Henrik Malm, Göteborg, Hus S13, TDV3, April 2013

"Tack för ditt mail, vi hade det jättebra i Ban Phe och var mycket nöja med både huset, omgivningarna och resan i stort. Vi skulle gärna komma tillbaka igen, men kanske resa runt lite mer då än vi gjorde denna gång. Sen är det som det är när man har små barn, det blir inte så mysiga middagar och långa utflykter men nästa gång är de ju lite större så då kanske det funkar bättre. Tack för att du hörde av dig och för all hjälp med bokningen!" Hanna Ahonen, Stockholm, Hus J7, TDV2, Februari 2013

"Vilket härligt ställe! Vi njuter, har nyss tagit ett kvällsbad i poolen" Maria och Magnus Davidsson, Falun, Hus S20, TDV3, Februari 2013

"Vi har trivts väldigt bra på TDV, fantastiskt fint boende, bra restaurang, trevliga människor och härlig pool. Eftersom det var vår första resa till Thailand visste vi inte innan hur det fungerade därborta. Vi bokade flera resor med Mr Wong vilket fungerade hur bra som helst. Vi blev också hämtade av honom till stranden många gånger. Att denna service fanns var ju fantastiskt smidigt och bekvämt, speciellt eftersom vi var sex personer och en av döttrarna var relativt nyopererad i knäet. Att sedan Mr Wong hade riktigt god mat i sin strandrestaurang gjorde inte saken sämre. Vi hyrde även en sareng för att enklare kunna ta oss ner till strandgatan. Det kändes lugnt och tryggt att bo på TDV även om det på sätt och vis kändes lite tråkigt att bo i en liten svenskkolloni och höra svenska språket runt omkring sig i ett land långt borta.

Med facit i handen så var vi mest på Freedom beach hos Mr Wong på dagarna eller gjorde andra utflykter. Tack vare alla smidiga och billiga transporter så fungerade det hur bra som helst att bo en bit ifrån stranden, men det vet man ju inte om man aldrig har varit på plats. Nu fick ju vi mycket bra och matnyttig information från dig innan som var till stor hjälp och nytta för vår vistelse i Ban Phe, tack för det!  Vi har stortrivts, njutit och varit trygga på TDV tillsammans med våra "stora" barn och skulle gärna åka tillbaka nån mer gång." Mera Maria och Magnus Davidsson, Falun, Hus S20, TDV3, Februari 2013

"Hej Gillis! Och tack så mycket för att vi fick hyra ditt fina hus i Ban Phe. Vi blev helt förälskade både i ditt hus och av platsen. Det var helt underbart alltihopa.  Vi hoppas att du kan tänka dig oss som hyresgäster fler gånger.
Med Vänliga Hälsningar från en glad och solbränd familjen Fredriksson, Skövde" Hus S20, TDV3, Februari 2013

"Hej Johan! Vi har det helt fantastiskt! Just kommit hem från stranden och sitter på altanen och slappar. Barnen älskar vår Sareng som vi åkt runt i sedan vi kom. Som du sa är det ju ett perfekt ställe med barn." Sophia Salonen, Göteborg, Hus S20, TDV3, Januari 2013

"Vi hade två underbara veckor i ert hus! Allt fungerade kanonbra och allt vi kunde önska oss fanns inom armlängds avstånd. Och er förberedande info stämde bra. Likaså pärmen med info i huset även om vissa saker hade ändrats lite. Poolen och ytorna var också jättefina. Och restaurangen hade helt okej mat. Personalen var glada och vänliga. Ulf var hjälpsam på alla sätt. Likaså mr Wong som snabbt fattade vad vi ville och var mycket serviceminded!! Vi försökte ordna skjutsar själva först (för brorsan var övertygad om att det måste gå att få ner priset) men övergick snart till mr Wong. Priset i restaurangen var lite i överkant så vi åkte oftast ut på andra ställen och åt eller gick neråt stranden. Transporterna var lite väl dyra. Förutom till Kim Beach då som det gick helt smärtfritt att åka till och även ringa efter om vi inte var klara vid vanliga tiden. Vi va ju elva pers så de hämtade oss gärna före lunch.. Vi struntade i internet men brorsan hade problem med att få det att funka. Svårt att få rätt påtankning, han slösade bort några hundra bath på det. Vore bättre att kunna byta till nyladdade dosor i restaurangen tex. Eller helst se till att ordna fri wifi förstås. Cyklar skulle vi nog haft glädje av, kom vi på. Men vi tog inte reda på om det fanns att hyra ens.. De enda ryssar vi stötte på var på båtutflykten. Vet inte om de kom från Koh Samet eller vad. Andra thailandsresenärer hade varnat för att det kryllar av ryssar på en del ställen. Men fantastiskt skönt och härligt och vilsamt och alldeles underbart!! Ulf pratade gott om klimatet även sommartid.. Hm.. Lite sugna på mer blev vi allt.. Vi hör av oss - om vi inte får för oss att prova nåt annat område då förstås.. Tack och hej"

Annika Berbres, Falun, Hus E8, TDV3, Januari 2013,
 
(Kommentar från www.hyrahusiBanPhe.n.nu: Förbättringar gällande internet på TDV är nu gjorda!)

 

"Vi har haft det kanonbra! Var toppen att bo som vi gjorde och vi träffade många härliga människor :-) Vi tyckte att det var superbra att det fanns en poolrestaurang som dessutom hade riktigt bra mat för att inte säga en sprudlande personal! Vi hängde en hel del vid poolen men var även till akvariumet, Tamnanpar vattenland, Kims beach såklart, snorklingsresa till 2 paradisöar, shopping i Rayong ( där min man shoppade loss) samt ut till Koh Samet där vi övernattade på Sai Kaew Beach Resort i två nätter. Vädret har varit helt okej med både regn och gassande sol men mest lite växlande molnighet. Vi upplevde maten som väldigt bra överlag, men Dao i poolrestaurangen var nog en av de bättre på matlagning :-). Vi funderar redan på när vi ska ha möjlighet att åka tillbaka så jag hoppas att vi har skött oss och är välkomna tillbaka ;-)"
Linda Lindahl, Örnsköldsvik, Hus S14, TDV3, November 2012

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)